Annonser

Julskyltning i Mariestad 2016

Sämre & sämre

Det är bara att konstatera att det blir mindre och mindre av Mariestad helt enkelt. Den spontana frågan som kommer direkt var är Lisa Wallenstein? Det måste finnas en person som tar tag i det hela och livar upp det lite. Är de flesta Mariestadsbor i Skövde för det var tunt med folk runt torget. Hade inte Lions funnits så hade det varit helt dött. Vad gör handeln i Mariestad och vad gör Mariestads kommun? Helt klart att de gör fel eller alldeles för lite eller så är det helt enkelt fel folk inblandade i styrandet.

Vadsbo museum

Det ligger hur fint som helst på det gamla residenset men bättre kan ni. Det mest positiva inslaget var när medlemmar ur den lokala mopedföreningen Old Ox mopperiders svängde förbi i full tomteutstyrsel det var käckt och kul. Det fanns en tomteverkstad som var trevligt men för övrigt var det inget vidare helt enkelt. Några enstaka stånd utanför och hantverksförsäljning i en av byggnaderna.

Det är tråkigt att det blivit såhär i Mariestad men så länge det finns liv finns det hopp…

 

Redaktionen

Redaktionen

26 november, 2016

Annonser