Annonser

Circus Maximum

får publiken att häpna

Måndagen 11 april klockan 18:30, Billingehus, Skövde
Tisdagen 12 april klockan 18:30, Cirkusplatsen, Mariestad

Cirkus Maximum 

”Amazing Circus” heter årets föreställning av Cirkus Maximum. ”Häpnadsväckande Cirkus”.

För visst är det något häpnadsväckande, detta med cirkus. En underhållningsform för hela familjen, sprängfylld med artistiska prestationer som får publiken att häpna och förvånas.

Häpnadsväckande är också allt arbete som ligger bakom, och som får en icke invigd att höja på ögonbrynen. Cirkus Maximum är en väl intrimmad organisation och måste så vara. För det är många detaljer, som ska fungera i detta ambulerande nöjesföretag, där det stora cirkustältet ska resas på en ny plats varje dag, för att direkt efter föreställningen plockas ned igen.

maxlaura

Läs Vidare

-------

Doug Seegers

Mariestad, Borås och Skövde föräras med besök den 6-8 augusti.

En hemlös 62-årig singer- songwriter blir upptäckt vid ett härbärge i Nashville av en svensk countrystjärna, som hjälper honom från gatorna till att bli superstjärna i ett land, kanske musikaliskt sett mest känt för ABBA’s framgångssaga. ”Vad är Abba?” frågar Doug Seegers, med en röst fri från ironi.

ds

Historien om Doug Seegers är en askungesaga, eller varför inte säga som det är, ett mindre mirakel. Mannen som genom Jills Veranda har letat sig in i många svenska hjärtan och som med sin själfulla musik och lyrik tar oss med på en resa genom en hemlös mans liv.

Hemma i Nashville går Doug fortfarande till härbärget och äter och hänger med polarna. Där skriver han en låt eller två och sjunger sina sånger som han gjort varje dag de senaste åren. På andra sidan Atlanten, här i Sverige, har Doug blivit en av våra allra mest folkkära artister.

”I’m a professional street musician”, säger Doug och skrattar.

Sedan det där speciella avsnittet av Jills Veranda har Doug Seegers varit en upptagen man. En lång sommarturné 2014 med över 70 spelningar, Grammy nominerad för årets Folkvisa i Sverige, nyinspelad duettskiva tillsammans med Jill Johnsson (In Tandem) som redan toppat försäljningslistorna. Intervjuer. Ännu mer turnerande. Och ännu mer intervjuer. Ja, listan kan göras lång.

I sommar kommer Doug tillbaka till Skandinavien för en ny turné och vill inget hellre än att få träffa sina svenska fans igen. Den 6 augusti till Mariestad, 7 augusti till Borås och den 8 augusti i Skövde.

Konserterna arrangeras av Rootsy Live och Klubb Kaliber/Cramada i Borås, Skövde och Mariestad.

 

Doug Seegers live – the real deal

6 augusti – Jubileumsteatern, Karlsholme Folkpark Mariestad

7 augusti – Parkteatern Borås

8 augusti – Valhall Skövde

 

-------

Törebodafestivalen 2015

tbodafestival2015

-------

Sommarkalaset i Mariestad

sommarkalaset

-------

Annonser